Informujemy, iż nasz sklep wykorzystuje technologię plików cookies i nie zbiera w sposób automatyczny informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tzw. „ciasteczkach”.

zamknij
Doradzamy w zakresie technologii kuchni, wykonujemy rysunki z podziałem funkcjonalym pomieszczeń i rozmieszczeniem wyposażenia wraz z wytycznymi instalacyjnymi
Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12
search
  • Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12

Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12

4 487,07 zł
Netto
Ilość

help_outlineZapytaj o produkt
Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12

Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12

Akceptuję zasady polityki prywatności  

  • Przeznaczony do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych
  • Do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości
  • Elegancka obudowa silnika wykonana z polerowanego odlewu aluminium
  • Gardziel wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • Demontowalna gardziel ze stali nierdzewnej
  • Wentylowany silnik asynchroniczny, z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
  • Liczba obrotów ślimaka: 140 obr./min.
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • W zestawie sitko z otworami śr. 6,5 mm oraz szarpak
  • Taca z lejem załadowczym ze stali nierdzewnej
  • Wydajność chwilowa: ok. 150 kg/h
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
  • Otwór załadowczy: śr. 52 mm
  • Średnica wyjścia gardzieli śr. 70 mm
  • Waga: 23 kg
Hendi
22606